Ylläpitolämmittimet

Ylläpitolämmittimet kosteisiin ja pölyisiin tiloihin. Mm. veneiden ja matkailuperävaunujen talvisäilytykseen, mökeille, varastoihin, eläinsuojiin, kuten kenneleihin ja kanaloihin, sekä kasvihuoneisiin. Pinta kuumenee 105-asteiseksi. Vähän virtaa kuluttavat lämmittimet auttavat pitämään yllä peruslämmön, pitävät kosteuden ja homeen loitolla ja oikein asennettuna estävät vesiputkien jäätymisen. Lämmittimet on suojattu pölyä ja kosteutta vastaan, IP55. Kytketään verkkovirtaan.

Veneissä paras tulos saavutetaan asentamalla kiinteästi yksi lämmitin jokaiseen kajuuttaan. Mökeissä ja matkailuvaunuissa yksi lämmitin huonetta/tilaa kohden. Eläinsuojissa kuten kanaloissa tehotarve riippuu lämmitettävän tilan koon lisäksi eristyksen laadusta..

Ylläpitolämmittimien käyttöohje

Lämmitin pienkanalaan? Usein esitettyjä kysymyksiä ja niihin vastauksia täällä.

Tilaa lähettämällä s-posti janne.salonen(at)joonaslokki.fi.
Tilauksen yhteydessä kerro osoite ja matkapuhelinnumerosi, ja mahdollisesti haluamasi Postnordin  tai Matkahuollon noutopiste. 240-wattinen aina Postnordilla. Lähetämme tuotteen postinumeroasi lähimpään noutopisteeseen ellet muuta ilmoita.  Lähetys maksaa 8,90. Pakettiautomaattiin lämmitin ei mahdu.

Olemme aina yhteydessä tilauksen saatuamme ennen lähettämistä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Valkoiset putkilämmittimet, IP55, metrin johdolla ja seinäkiinnikkeillä.  

Pituus Teho Hinta ovh (sis. alv 24%)
305 mm 80 W 59 eur  
610 mm 120 W 69 eur
925 mm 180 W8 81 eur
1220 mm 240 W 93 eur